Acord de parteneriat APNV – Antipa

Acord de parteneriat APNV – Antipa

Acord de parteneriat între Administrația Parcul Natural Văcărești și Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Azi, 5 decembrie, a fost încheiat un acord de parteneriat între Administrația Parcul Natural Văcărești (APNV) și Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” (MNINGA). În cadrul acestui acord de parteneriat am stabilit cadrul în care instituțiile noastre vor colabora în vederea realizării unor studii de cercetare faunistică în Parcul Natural Văcărești, precum și pentru organizarea unor evenimente cultural-științifice.

 

APNV se va implica, prin personalul de specialitate, în organizarea de evenimente cultural-științifice și, în măsura posibilităților, va pune la dispoziția resursele umane, logistice și tehnice necesare pentru desfășurarea activităților ce fac obiectul acordului de parteneriat. Printre altele, MNINGA va informa în mod regulat APNV în legătură cu evoluția studiilor de cercetare faunistică din cadrul Parcului Natural Văcărești și va aduce, de îndată, la cunoștința APNV orice potențiale riscuri la adresa siguranței și conservării habitatelor naturale și a speciilor sălbatice de faună, descoperite în cursul efectuării studiilor.

 

Acordul de parteneriat este încheiat pentru o perioadă de 5 ani. Ne dorim o colaborare frumoasă și fructuoasă între instituțiile noastre!

Follow Us