Acțiuni de ecologizare a parcului

Acțiuni de ecologizare a parcului

Acțiuni de ecologizare a parcului

Echipa noastră are grijă zi de zi de Parcul Văcărești, pentru ca atât bucureștenii, cât și turiștii, deopotrivă, să se bucure de această oază de natură unică în România.


Administrația Parcul Natural Văcărești, împreună cu partenerii noștri de la Sectorul 4 și cu echipele societății Totul Verde suntem pe teren pentru o nouă acțiune de curățenie.


După ce săptămâna trecută a fost ecologizat în totalitate coronamentul digului Parcului, săptămâna aceasta am continuat cu zone de pe taluzul digului afectate de depuneri de cantități mari de deșeuri. Cantitatea totală de deșeuri colectată și ridicată din interiorul parcului este de aproximativ 105 de tone.


Pe lângă acțiunile mari de ecologizare, personalul de teren al Administrației colectează zilnic deșeuri aruncate în parc. Este foarte important ca cetățenii, vizitatori ai parcului, să respecte natura și munca celor care, prin eforturi mari, încearcă să țină parcul foarte curat. Este nevoie de noi toți pentru asta, doar împreună vom reuși.


Vă mulțumim că sunteți alături de noi și vă așteptăm să ne bucurăm împreună de acest loc minunat din mijlocul Capitalei.

Follow Us