eCOexist. UMANII

Natura ca eveniment. eCOexist. UMANII

A fost odata ca niciodata, in acest loc, unde din pamant betonat, un bazin abondonat si lipsa prezentei umane, fortele naturii a preluat fraiele si a renaturat zona, astfel luand fiinta Parcul Natural Vacaresti cu o vegetatie specifica si o fauna deosebita.

Prin apartenenta acestui loc si cu o sete de experiente unice, oxigenate atat la propriu cat si la figurat, intr-un mediu urban, se creioneaza cu linii sublime evenimentul eCOexist. UMANII.

Parcul Natural Vacaresti este ACASA in dinamica de COEXISTENTA, a evenimentului eCOexist. UMANII, in care natura, oamenii si fauna salbatica se coadapteaza pentru a pastela tabloul relatiilor stranse.

Astfel evenimentul eCOexist. UMANII promoveaza evolutia constiintei de mediu, dorind ca intr-un sfarsit de saptamana sa deschida un nou inceput, in societatea urbana, de interconexiune a naturii cu omul si a omului cu natura, invocand iubirea si respectul fata de Natura in inima omului.

Face acest lucru posibil, COexistand, prin strangere de maini a acestor doua forte, natura si omul, folosind tot potentialul uman creativ disponibil, prin arte, prin mediul business, sportiv, cultural, educational si technologic, prin frumusete si prin Proiectele UMANII a caror ancora exista in categoria oamenilor plini de elan, “inaripati” cu povesti trainice, care nu sunt despre lucruri, nu sunt despre produse, companii sau venituri, ci despre viata insasi.

2 zile, care invita vizitatorii, in Parcul Natural Vacaresti pentru experiente unice, 2 zile in care scopul este sa fim veseli, IMPREUNA

  • Expozitie de arta, unde se unesc peste 30 de artisti
  • Rasfatul papilelor gustative adus de insasi natura prin producatorii de produse bio si nu numai
  • Activitati sportive : Calatorii cu bicicleta, Yoga, Frisbee, Petanque, Kite, Badminton
  • Activitati culturale: Cenaclul de poezie, pictura si desen pe pietre, muzica pasarilor sustinuta de intrumentisti fluier & flaut.

Va asteptam pe „sa” sa spunem povestea impreuna asa.
Eveniment sustinut de Administratia Parcului Natural Vacaresti si Colegiului Ecologic ”Prof. Univ. Dr. Alexandru Ionescu”, Pitesti.

Foto credit, Parcul Natural Vacaresti: Administratia Parcului Natural Vacaresti

Când

Data: iunie 25, 2022 - iunie 26, 2022 

Ora: 10:00 am - 5:00 pm

Unde ne vedem

Parcarea Asmita

Str. Glădiței, la indicatorul de intrare în parc.

Parcarea Asmita

Loading Map....

Follow Us