Tur ornitologic ghidat

Tur ornitologic ghidat

Sâmbătă, 3 iunie, vom organiza 2 tururi ghidate în care vom observa specii de păsări reprezentative pentru biodiversitatea parcului precum coțofana, lebăda de vară, cormoranul mare, cormoranul mic, pescărușul râzător, pițigoiul mare, pițigoiul albastru, lișița, porumbelul gulerat, diferite specii de rațe dar și specii de păsări răpitoare (șorecar comun, vânturel roșu, uliu păsărar, erete de stuf).

Aceste tururi sunt concepute și recomandate pentru adulți, deoarece distanțele sunt lungi și informațiile primite de la ghizii noștri sunt tehnice și complexe. Cu toate acestea, puteți veni însoțiți cu copii, motiv pentru care, în formularul de înscriere vă rugăm să înscrieți numărul total de participanți, copii și adulți.

Cele 2 tururi se vor desfășura simultan, având ca locuri de întâlnire 2 intrări separate ale parcului.
 

 Turul 1

📌 09:00 – Locul de întâlnire va fi la intrarea în parc dinspre strada Săvinești, la barieră.
Locația exactă: https://bit.ly/intrare-PNV-Savinesti.

🌳 09:15 – Startul turului ghidat. Turul va începe punctual. Vă rugăm să respectați ora de întâlnire și ora startului turului. 

Turul 2

📌 09:00 – Locul de întâlnire va fi la intrarea în parc dinspre blocurile Asmita Gardens.

Locația exactă: https://goo.gl/maps/1YhiyTbRLbbvphReA.

🌳 09:15 – Startul turului ghidat. Turul va începe punctual. Vă rugăm să respectați ora de întâlnire și ora startului turului.

Durata tururilor va fi de aproximativ 2 ore, iar distanța tururilor va fi de aproximativ 2 km. Participarea este gratuită. Limita participanților pentru turul 1 (cel dinspre strada Săvinești) este de 30 de persoane, iar pentru turul 2 (cel dinspre complexul Asmita) este de 60 de persoane.

Pentru a participa la acest eveniment, vă punem la dispoziție formularul de înscriere.

Veți primi un mail de confirmare a înscrierii dumneavoastră pentru turul ghidat, în momentul în care toate locurile sunt ocupate. Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail [email protected].

Când

Data: iunie 3, 2023 

Ora: 9:00 am - 11:30 am

Unde ne vedem

Intrarea de pe Săvinești

str. Săvinești, la barieră.

Intrarea de pe Săvinești

Loading Map....

Follow Us