Tur ornitologic ghidat

Tur ornitologic ghidat

🌿 Descoperă Fascinanta Lume a Păsărilor! 🐦

Unde? Într-un tur ornitologic ghidat în Parcul Natural Văcărești! Sâmbăta, 11 mai, de la ora 9 la ora 11.

Și când este cel mai potrivit moment, dacă nu în luna mai, atunci când natura își dezvăluie întreaga frumusețe.

În această perioadă vegetația este verde și luxuriantă, iar Parcul Natural Văcărești este plin de viață. Este un moment minunat pentru a vă bucura de peisajul natural și de cântecul păsărilor.

Turul ornitologic ghidat va fi condus de experți pasionați de păsări și de natură. Aceștia nu numai că îți vor oferi informații interesante despre păsările pe care le vei observa, ci și despre habitatul lor și importanța conservării acestuia.

Participarea la turul ornitologic este o modalitate excelentă de a vă reconecta cu mediul înconjurător și de a experimenta natura într-un mod profund și conștient. Vă veți putea relaxa în timp ce vă bucurați de aerul curat și de frumusețea naturală a parcului.

Tururile ornitologice sunt o modalitate minunată de a învăța lucruri noi despre păsări, dar și de a întâlni oameni noi și de a împărtăși pasiunea pentru natură și ornitologie.

Ne așteaptă întâlniri memorabile cu noua generație a Parcului Natural Văcărești: pui de lișiță, de lebădă, de rațe mari, de rațe cu cap castaniu, colonii de chirigițe sau de pescăruși râzători. Iar lista o să continue, motiv pentru care vă sfătuim să veniți cu un jurnal de teren la dumneavoastră. De asemenea, recomandăm să veniți pregătiți cu cremă de protecție solară, îmbrăcăminte adecvată și o sticlă cu apă.
Vă așteptăm cu drag să vă alăturați călătoriei noastre prin fascinanta lume a păsărilor! 🌿🐦

Când

Data: mai 11, 2024 

Ora: 9:00 am - 11:00 am

Unde ne vedem

Parcarea Asmita

Str. Glădiței, la indicatorul de intrare în parc.

Parcarea Asmita

Loading Map....

Follow Us